Nieuws

Iets voor jou?!

Schuilt achter 1 van deze deuren jouw nieuwe werkruimte?! In onze kapsalon in Werkendam hebben we 3 mooie ruimtes te huur voor bijv. een schoonheidsspecialist, pedicure, manicure of nagelstylist. De ruimte is 4 x 2.20 meter en voorzien van airco. Uiteraard is er mogelijkheid tot water en elektra. Daarnaast mag je gebruik maken van de salonfaciliteiten, denk aan het koffiezetapparaat en de Wifi. Heb je interesse en wil je meer informatie? Mail gerust naar info@haarmodewillem.nl.

Lees meer »

Verlenging….

Helaas moeten ook wij onze salons nog een tijdje gesloten houden… Wil je alvast een afspraak maken voor na 9 februari?! Dat kan hier; https://www.haarmodewillem.nl/afspraak-maken/ Hopelijk tot snel!

Lees meer »

Speciale actie: 6 knipbeurten voor de prijs van 5!

Zoals u weet zijn alle kapsalons dicht, maar u kunt nu al profiteren voor als we straks weer open zijn! U kunt online een strippenkaart bestellen: 6 knipbeurten voor de prijs van 5! Wij leggen de strippenkaart voor u klaar in de vestiging naar keuze. DIT BETREFT EEN TIJDELIJKE ACTIE, STRIPPENKAARTEN KUNNEN BESTELD WORDEN TOT 21-02-2021

Lees meer »

Helaas weer dicht….

Lieve allemaal, Zoals jullie hebben meegekregen moeten ook wij helaas onze deuren sluiten tot 19 januari 2021. Maar wij blijven positief en komen snel met nieuwe leuke acties voor jullie! Houd daarom onze social media in de gaten. Naar onze collega’s nog een speciaal bedankje voor jullie extra inzet de afgelopen week!

Lees meer »

Salon nummer 10!

Welkom in onze prachtige, nieuwe salon in Werkendam! Benieuwd hoe het er helemaal uit ziet? Maak snel een afspraak en ontmoet onze nieuwe collega’s.

Lees meer »

VOOR en NA in Nieuw-Lekkerland

Onze salon in Nieuw-Lekkerland is bijna alweer een week open! Hier nog een voor en na foto van de kapsalon. Wat een verschil! En wat lekker is het om in een nieuwe salon te werken. Benieuwd hoe het er in het echt uit ziet?! Boek je afspraak via de site of bel 0184-681430 Graag tot ziens, Team Nieuw-Lekkerland

Lees meer »

Mondkapjes voor uw en onze gezondheid

Wij willen graag onze klanten blijven ontvangen om u van het gewenste kapsel te kunnen voorzien! Daarom dragen onze medewerkers een mondkapje voor uw en onze eigen veiligheid. We zouden het op prijs stellen als u mee doet om zo de verspreiding te voorkomen.

Lees meer »

Nieuwe vestiging Numansdorp

Haarmode Willem wordt uitgebreid! Vanaf september zijn we ook te vinden in Numansdorp, midden in het centrum met veel andere leuke winkels en horecagelegenheden om ons heen! Je vind ons op de Voorstraat nr. 21.

Lees meer »